dulce despedida
¡Hola a todos!
Nog steeds komen de berichten uit Nederland, maar mijn vertrek komt wel steeds dichterbij. Ik begin me steeds meer te realiseren dat ik toch echt weg ga en over 3 dagen 9570,62 km van huis ben.
Thuis gaat alles nu gewoon een beetje z'n gangetje. Coldplay was echt retegaaf. Ze waren onwijs goed live, maar ik hoop dat Michiel zijn weekend een beetje overleefd heeft want die moest gelijk door naar een soort ontgroeningskamp van zijn studentenvereniging (met militairen in Luxemburg, dus dat zal wel zwaar zijn geweest).
Vrijdagavond/ zaterdagochtend was ik met Simone bij 'Superstijl' in Tivoli om zaterdag na een dag van stressen met Joris Papa's verjaardagscadeau kon overhandigen op het 'verrassings'feest van hem, Peter en Ellen. Ondanks mijn angst dat hij er achter gekomen zou zijn had hij niets in de gaten gehad en was oprecht verrast dat Joris en ik met Jochem en Katrien een CD hebben opgenomen, hebben ge-edit en een hoes hebben ontworpen. Wat ook heel leuk is, is dat ik mijn verjaardagscadeautje (een liedje, La Primavera) mee kan nemen! Want hoe irritant het ook is soms dat gepingel de hele dag, het zal wel stil zijn zonder Joris' pianospel.
Gister was Kim nog even langsgeweest en ik ga zo tennissen met Jemaine bij de sportschool. Alles afgelopen week was onwijs gezellig en ik denk dat ik jullie heel erg ga missen. Aan de andere kant: hoe lang is negen maanden nou eigenlijk? Waarschijnlijk vliegt de tijd voorbij.
Morgen is het dan ein-de-lijk tijd om mijn visum op te halen en dan is echt alles geregeld op het pakken van de koffer na. Hoe gaat het met jullie levens? Ik ben erg benieuwd dus voel je vrij om een berichtje achter te laten!
¡Chau!
Marjanne AKA Blauwschaapje

Leuk dat je er nog even was vanavond! Hoe was tennis? We gaan je missen! Liefs, Jochem en Katrien
Hey Marjanne!
Spannend die laatste dag morgen :O
Sorry dat ik niet meer had gereageerd, kreeg je smsje ook pas ergens midden in de nacht (A)
Maarrr.. hadden jullie een beetje mooie plaatsen?
Wij stonden letterlijk achteraan! een paar stipjes die over het podium heen bewogen: Coldplay :P
Zijn jullie nog goed thuisgekomen? Wij hadden net de laatste bus gemist (op 3 minuten), dus toen moesten we een taxi terug nemen. Vrijdag was ik echt zwaar gaar haha :P
Succes morgen met alle laatste dingetjes en een heeeele goede reis en goede tijd, ik ga je blog zeker volgen!
groetjes Fieke
de aller aller laatste loodjes en dan is je gouden koffer gepakt! ik hoef niet te zeggen dat ik je ga missen; ik reis gewoon in een klein hoekje van je koffer mee!
kus mama